Intresseanmälan

Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig med mer information.

Om oss

Molins Rostfria AB är ett företag som startade sin verksamhet 1911 med byggnadsplåtslageri som affärsidé. På 50-talet övergick verksamheten till att producera VVS-produkter och rostfri utrustning för kök. 1975 köptes företaget av Ebbe Stedt som då arbetat ca 20 år i produktionen. Molins Rostfria drevs av tre generationer Molin och är nu inne på sin andra generation Stedt. Per-Ola Stedt klev in som delägare 1988 och var ensam ägare från 1996 till 2020 då Idun Industrier AB, www.idun.com, blev delägare. Verksamheten sysselsätter ca 40 personer i Kristianstad och har ca 5000 m² produktionsyta.

Vi eftersträvar alltid en god kvalitet och maskinparken uppdateras regelbundet för att bestå av det senaste inom teknologin. Med egen konstruktionsavdelning är vår strävan att hålla en hög kvalitet med funktionella och ergonomiskt riktiga produkter. 

Molins Rostfria ingår i Culina Products koncernen där rostfritt är den röda tråden genom alla bolag. Nordic Tech Industry AB, www.nordic-tech.se, levererar produkter till privata kök, UAB Metalo Koncepcija, www.mkodriks.com, levererar och tillverkar storköksprodukter för Baltikum samt den skandinaviska marknaden, MKAB Storkök, www.mkab.eu, importerar och säljer restaurangmaskiner och ElektroTermo AB, www.elektrotermo.se, tillerkar och säljer storköksprodukter.

Din kundvagn

Kundvagn (0)