Intresseanmälan

Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig med mer information.

Om oss

Molins Rostfria AB är ett företag som startade sin verksamhet 1911 med byggnadsplåtslageri och på 50-talet övergick verksamheten till att producera VVS-produkter och rostfri utrustning för storkök. 1975 köptes företaget av Ebbe Stedt som då arbetat ca 20 år i produktionen. Molins Rostfria drevs av tre generationer Molin och är nu inne på sin andra generation Stedt. Nuvarande ägaren Per-Ola Stedt klev in som delägare 1988 och är ensam ägare sedan 1996. Verksamheten sysselsätter 35 personer i Kristianstad och har ca 5000 m² produktionsyta.

Vi eftersträvar alltid en god kvalitet och maskinparken uppdateras regelbundet för att bestå av det senaste inom teknologin. Med egen konstruktionsavdelning är vår strävan att hålla en hög kvalitet med funktionella och ergonomiskt riktiga produkter. 

Molins Rostfria ingår i en koncern där rostfritt är den röda tråden genom alla bolag. Nordic Tech Industry AB www.nordic-tech.se levererar produkter till privata kök. UAB Metalo Koncepcija och OOO Odriks www.mkodriks.com levererar produkter i Baltikum och Ryssland samt den skandinaviska marknaden.  

Presentationsbroschyr

Din kundvagn

Kundvagn (0)